Dyrlæge nær Højby

Dyrlæge nær Højby

Dyrlæge nær Højby

Fra Højby tager det bare 20 minutter at komme frem til en dyrlæge i Odense centrum. Der er også mulighed for at tage offentlig transport fra Højby til Odense centrum. Det tager godt en halv time med offentlig transport at komme frem til Overgade Dyreklinik, hvor en professionel og omsorgsfuld dyrlæge vil tage imod dig.

En klinik med trygge rammer

Hos Overgades dyreklinik er det meget vigtigt for os, at både klient og patient føler sig tryg ved mødet med den dyrlæge, som skal tilse patienten. Derfor gør vi meget ud af, at atmosfæren er rolig og tryg ved ankomst til klinikken. Det er vigtigt at alle patienter føler sig godt tilpas forud for en undersøgelse. Mange dyr bliver utrygge, når de ankommer til en dyrlæge, derfor gør vi en særlig indsats for at undgå utryghed.

Vores personale er yderst professionelle og imødekommende. De beskæftiger sig udelukkende med smådyr som hunde, katte, marsvin, kaniner, rotter med videre. Hos Overgades Dyreklinik er det vigtigt for os at skabe tætte relationer til vores klienter og patienter, derfor er vi glade for, at langt størstedelen af vores patienter er kendte ansigter. Hvis dit kæledyr skal til dyrlæge, står vi klar med åbne arme til at tage imod.

Tilbud om adfærdstræning og aktivitet af hund

Hos Overgade Dyreklinik samarbejder vi med hundeadfærdsspecialist Camilla Fjeldsø, som tilbyder konsultationer og kurser i hundetræning og aktivering. Hun er specialist i at få hund og ejer til at forstå hinanden og hjælper med øvelser til opdragelse af din hund samt giver gode råd til, hvordan du aktiverer netop din hund bedst muligt.

Camilla er i klinikken torsdag formiddage, hvor hun tilbyder konsultationer og enetimer i konsultationen.

 

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop