Dyrlæge nær Næsby

Dyrlæge nær Næsby

Dyrlæge nær Næsby

Bor du i Næsby, og har du behov for at få dit kæledyr til dyrlæge? Mindre end et kvarters kørsel fra Næsby ligger Overgades Dyreklinik.

Klinikken er etableret i 1994 af dyrlæge Tune Aas Mortensen. I efteråret 2007 blev klinikken moderniseret og udvidet, så der blev plads til en ekstra dyrlæge i klinikken.

Derfor huser vi i dag to dyrlæger, en veterinærsygeplejerske og en veterinærsygeplejerske-elev samt en klinikassistent.

Vores personale er erfarne med smådyr og består udelukkende af engagerede og professionelle medarbejdere. Vi beskæftiger os med smådyr som hunde, katte, kaniner, marsvin, rotter med flere.

Vi vil gerne være din foretrukne dyrlæge, når du kommer fra Næsby. Det er vores vision, at skabe tætte bånd til vores klienter og patienter. Derfor vægter vi personlig kontakt, tillid og grundighed meget højt, og vi yder altid vores absolut bedste.

Kontakt Overgades Dyreklinik

Overgades Dyreklinik er beliggende i det attraktive H.C. Andersen kvarter på adressen Overgade 43, 5000 Odense C. Klinikken er åben mandag til fredag fra klokken 08.00 til klokken 17.00. Vi kan kontaktes på telefon 66 12 55 12.

Parkering

Grundet beliggenheden kan det være en smule udfordrende at parkere, men det kan lade sig gøre, hvis du er bekendt med området.

Du kan, mod betaling, parkere på Hotel Radisson Blus parkeringsplads ved Mønstergaarden, eller du kan parkere i Nedergade ud for Kamboden og derfra gå igennem smøgen til Overgade. I Overgade, Nedergade, Claus Bergs gade og Hans Mulesgade har du mulighed for at parkere i op til 30 minutter.

Døgnvagt

Hvis dit kæledyr har brug for at blive tilset af en dyrlæge uden for vores normale åbningstid, har du mulighed for at ringe til døgnvagten. Døgnvagten består af en vagthavende dyrlæge, som kan kontaktes på 70 26 40 80.

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop