Dyrlæge nær Skibhus

Dyrlæge nær Skibhus

Vi er din dyrlæge i Odense nær Skibhus kvarteret. 

Dyrlæge tæt på Skibhus kvarteret

Hos Overgades Dyrlæge i Odense midtby, nær Skibhus, vægter vi grundighed og faglighed højt. Vi er en dyreklinik der, med mange års erfaring, omfatter alsidig undersøgelse og behandling af dit kæledyr.

Ønsker du den bedste behandling for din hund, kat eller marsvin, så er Overgades Dyreklinik det rette sted at henvende sig.

Klinikkens ekspertise

Vi er hos Overgades Dyrlæge stolte af vores brede erfaring inden for undersøgelse og behandling, både hvad angår medicinsk og kirurgiske lidelse. Vores ekspertise ligger inden for smådyr som hunde, katte, marsvin og rotter.

Med en central placering i hjertet af Odense og tæt på det dejlige Skibhuskvarter, er klinikken let at finde. Foruden den fysiske butik er din dyrlæge  tilknyttet webshoppen butik.Netdyredoktor.dk, hvor der er mulighed for at købe foder fra VetPro, Specific og Royal Canin, samt aktivitetslegetøj til dit kæledyr.  

Hos os er du og dit dyr i centrum

Personalet  bestræber sig altid på at skabe god kontakt og tillid til kunderne, så både dyr og ejer føler sig trygge under deres besøg på dyreklinikken. Foruden den fornødne undersøgelse og behandling af smådyr, har vi fokus på udvikling. I den forbindelse har vi indgået et samarbejde med adfærdskonsulenten Camilla Fjeldsø, der blandt andet tilbyder hvalpekurser og foredrag.
 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontaktoplysninger:

Overgades Dyreklinik

Overgade 43

5000 Odense C.

Tlf.: 66125512

kontakt@overgadesdyreklinik.dk

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop