Vicki Tranegaard

Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi
Email: vicki@overgadesdyreklinik.dk

Hej, jeg hedder Vicki, og jeg er autoriseret veterinærsygeplejerske.

Fra 2008 til 2012 har jeg boet i New Zealand, hvor jeg bl.a. har arbejdet som ufaglært veterinærsygeplejerske på et stort hestehospital.  Efter 4 spændende og lærerige år i udlandet,
besluttede jeg at vende næsen hjem mod Danmark for at komme i gang med min drømmeuddannelse som veterinærsygeplejerske.

Jeg var heldig at få elevplads hos Overgades Dyreklinik, hvor jeg har været hele min elevtid fra 2012-2015. Efter endt uddannelse i oktober 2015, er jeg blevet fastansat ved Overgades Dyreklinik.

Min dagligdag på klinikken er meget alsidig, så du vil både kunne møde mig i skranken eller snakke med mig i telefonen. Men størstedelen af min arbejdsdag bruger jeg i operationen og med de indlagte patienter.

Jeg har en stor passion for anæstesi samt pasning og pleje af syge dyr. I foråret 2019 færdiggjorde jeg min efteruddannelse i anæstesi. Derfor kan jeg nu kalde mig Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi.

Privat bor jeg i Bogense med min kæreste, Morten, og vores hund, Eigil. Størstedelen af min fritid bliver brugt på min hund og min hest.

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop