Cecilie Ambo Madsen

Dyrlæge Cecilie

Dyrlæge
Email: cecilie@overgadesdyreklinik.dk

Hej, mit navn er Cecilie og jeg er dyrlæge.

Jeg gik målrettet efter at blive smådyrsdyrlæge, da det har været mit drømmejob, så længe jeg kan huske.

Efter endt uddannelse i 2012 fik jeg job på et større henvisningshospital for kæledyr i Sverige. Dette har givet mig en bred erfaring og viden specielt inden for medicinske udredninger. Denne viden bruger og videreudvikler jeg hver eneste dag på Overgades Dyreklinik, hvor jeg har været ansat siden marts 2014. Ud over arbejdet med medicinske udredninger holder jeg meget af at lave kirurgi og tandbehandlinger, som jeg ser som et fint og spændende håndværk.

Noget af det vigtigste i det daglige arbejde er samarbejdet med mine kolleger og det nære forhold til klienter/patienter, som en lille klinik tilbyder.

I forbindelse med ansættelsen på Overgades Dyreklinik flyttede jeg tilbage til Odense, hvor jeg er født og opvokset. Her bor jeg sammen med min kæreste, Daniel, vores søn, Sigurd (2016) samt vores datter Stella (2019), og katten Eddie.

I min fritid er jeg sammen med familie og venner og nyder gerne naturen på en lang tur med min fars hunde. Herudover holder jeg af at male billeder og slappe af med lignende kreative sysler.

I øjeblikket er jeg på barsel med min datter (juni 2019-april 2020)