Undersøgelse


Undersøgelse og behandling


Alle patienter, der kommer ind på Overgades Dyreklinik, får en sundhedsundersøgelse af dyrlægen, også selv om de umiddelbart ser helt raske ud og bare skal vaccineres. En grundig sundhedsundersøgelse kan fortælle, hvordan dyret har det - også selv om der ikke er tydelige tegn på sygdomme.

Derfor er det vigtigt, at dyrlægen kigger patienten grundigt igennem for at sikre, at den er rask. Trænger neglene til at blive klippet, bliver det også gerne ordnet i forbindelse med sundhedsundersøgelsen.

Ved sygdom gennemgås diagnose (hvad dyret fejler) eller evt plan for videre udredning (flere undersøgelser), terapi (behandling) og ikke mindst prognose (fremtidsudsigt m.h.t lidelsen). Vi forsøger at forklare alt på et almindeligt forståeligt sprog, og du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge undervejs eller ringe efterfølgende, hvis der melder sig spørgsmål, når du kommer hjem.

Ved behandling af sygdom vil vi ofte anbefale et opfølgende besøg for at vurdere behov for genbehandling, eller konstatere om ønsket effekt er opnået, inden forløbet afsluttes.

Du kan finde et udsnit af vores priser under fanebladet "Priser".