VetFamily

Overgades Dyreklinik er en del af VetFamily.

Over 130 danske dyreklinikker og -hospitaler indgår i dag i det intensive samarbejde i VetFamily. VetFamily er en frivillig landsdækkende sammenslutning.

Det er vores formål at skabe optimal trivsel, velfærd og sundhed hos vores familiedyr ved at trække på hinandens specialer og erfaring.

For dig som dyreejer betyder netværket i VetFamily, at dit dyr kan være sikker på at få den absolut bedste behandling, uanset hvad det kommer til at fejle. Den enkelte dyrlæge i VetFamily har direkte adgang til en lang række kollegers ekspertiser. Hvis din hund eller kat pludselig får hjerteproblemer, gigt eller cancer, kan din VetFamily-dyrlæge kontakte den kollega i netværket, som har mest erfaring i netop disse sygdomme og dermed få en ekspertvurdering. Hermed sparer man vigtig tid, som kommer dyret til gode.

Det er ligesom på hospitaler. Her har man også adgang til at indkalde diverse eksperter, når en patient med et specielt symptom eller sygdom bliver indlagt til behandling.

VetFamily har udviklet en række plejeprodukter i VetPro-serien til familiedyr. VetPro udvikles på basis af vores erfaring med og viden om dyrenes behov. Serien omfatter shampoos, plejemidler til sårrens, øjebad, glucosamin kosttilskud. I efteråret 2008 blev et højkvalitets VetPro fuldfoder til både hund og kat lanceret og senest en leddiæt i 2015 til hund. Læs mere om dette foder under "Petshop".