Sygeforsikring

Sygeforsikring af din hund og kat

Det er en god idé at sikre sig mulighed for optimal behandling, hvis uheldet er ude, og dit kæledyr bliver alvorlig syg eller kommer til skade. Du kan sikre dig større økonomisk uafhængighed ved at tegne en sygeforsikring af dit kæledyr. På den måde vil du få en stor del af en uventet dyrlægeregning dækket af forsikringen, og økonomien bliver forhåbentlig ikke en afgørende faktor i valget, om en behandling skal udføres eller ej. Både store undersøgelser, behandlinger og operationer af kæledyr kan løbe op i mange tusinde kroner.

Vær opmærksom på at kun ansvarsforsikring er lovpligtig for hunde. Der er ikke lovkrav om forsikring af katte. Sygeforsikring er et tilbud, som vi ofte oplever dyreejere er taknemmelige for, hvis uheldet er ude.

Vi har ikke samarbejde med eller får avance fra forsikringsselskaberne, så denne side er udelukkende beregnet til information. Du kan dog med fordel tegne din sygeforsikring hos Dyrekassen Danmark, hvor du får 15% rabat på dine forsikringer det første år og 10% rabat de efterfølgende år, hvis du er med i vores sundhedsordning VetPlan. Er din hund eller kat under 16 uger, når du tegner forsikringen, får du yderligere 10% rabat.

Vi har lagt et skema med eksempler på forsikringsselskaber, der udbyder sygeforsikringer til kæledyr.

Se forsikringsoversigten her.