Dyrlæge Marie

Dyrlæge
Email: marie@overgadesdyreklinik.dk

Hej, mit navn er Marie, og jeg er dyrlæge.

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge ved Københavns Universitet i slutningen af januar 2021, hvorefter jeg flyttede tilbage til min barndomsby Odense. Da jeg startede på studiet tilbage i 2015, var det med åbent sind, men med en klar interesse for de mindre husdyr. I løbet af studiet blev jeg dog hurtigt klar over, at jeg gerne ville ud og arbejde som smådyrsdyrlæge efter endt uddannelse.

Jeg afsluttede min uddannelse med Familiedyrsdifferentieringen, som er et halvt år, hvor man indgår i de forskellige services på Universitetshospitalet for Familiedyr. Herefter fik jeg et vikariat hos Søndersø Dyreklinik, hvor jeg havde tilbragt den sidste tid af min uddannelse i praktik. I april 2021 blev jeg ansat hos Overgades Dyreklinik.

Jeg vægter god kommunikation og nærhed højt i mit daglige virke som dyrlæge, da det er vigtigt for mig, at mine klienter har tillid til mig. Jeg har mange interesser indenfor veterinærområdet og mange områder hvor jeg ønsker at dygtiggøre mig. Min primære målsætning er at være en dygtig praktiserende dyrlæge, som kan tilbyde en god og omsorgsfuld behandling til mine patienter i hverdagen.

Jeg bor her i Odense sammen med min kæreste Shane. I min fritid tilbringer jeg tid med ham og med min familie og mine venner. Jeg holder meget af at tage ud og opleve og gå ture i den smukke danske natur, men en tur på café er bestemt heller ikke af vejen.