Dyrlæge nær Bolbro

Hos Overgades Dyreklinik har vi dyrlæger, som tager sig omsorgsfuld af dit dyr. Bor du i Bolbro, hvor der ikke er en lokal dyrlæge, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vores klinik ligger i Odense Centrum bare et kvarters kørsel fra Bolbro. Den centrale beliggenhed gør det muligt at tage offentlig transport direkte fra Bolbro til klinikken. Det tager omkring en halv time.

Dyreklinikken

Overgades dyreklinik er etableret af dyrlæge Tune Aas Mortensen i 1994. I 2007 gennemgik klinikken en grundig renovering, hvor den blev udvidet og alle rum moderniseret. Fra at kunne huse en dyrlæge, kan klinikken nu huse to dyrlæger.

Vores medarbejderteam har bred erfaring med smådyr som hunde, katte, marsvin, rotter, kaniner med flere. Det er meget vigtigt for os, at både klient og dyr er tryg ved sin dyrlæge. Derfor går vi meget op i, at atmosfæren i klinikken er behagelig og rolig. Vi vægter tillid, grundighed og professionalisme meget højt, og det betyder meget for os, at klient og patient kan mærke, at vi i en hver sag yder vores absolut bedste.

Foruden vores to dyrlæger har vi i medarbejderstaben en veterinærsygeplejerske og en veterinærsygeplejerske-elev samt en klinikassistent.

Åbningstider for klinikken

Du kan komme til dyrlæge med dit kæledyr hos Overgades Dyreklinik mandag til fredag fra klokken 08.00 til klokken 17.00. Ring og bestil tid eller stil spørgsmål på telefon 66 12 55 12.

Ved AKUT BRUG FOR HJÆLP

Vi arbejder tæt med Odense Dyrehospital, og henviser hertil uden for vores åbningstid, da de har døgnvagt.

Dette betyder, at hvis dit kæledyr bliver akut syg eller kommer til skade uden for normal åbningstid kan vagthavende dyrlæge kontaktes på 6616 0280.


Vi skal gøre opmærksom på, at der kan blive pålagt et ekstra gebyr ved brug af døgnvagttelefonen. 

 

Del denne historie